Room dolblij: ''Dit is onbeschrijfelijk en niet na te vertellen''

0
Room dolblij: ''Dit is onbeschrijfelijk en niet na te vertellen''

Eloy Room is momenteel met Curacao op pad voor de Gold Cup en bereikte met zijn land de kwartfinale van het toernooi. De doelman keept tot nu toe een degelijk toernooi en speelt zich in de kijker voor een nieuwe club.

"Het was heel spannend. Het was een wedstrijd met twee helften. De eerste helft was echt heel spannend. De eerste drie á vier corners vlogen er bijna allemaal direct in. Dus dan denk je 'Het gaat toch niet weer zo'n dag worden'. Ik had nog wel een goede redding. Toen kwamen we echter nog wel achter en baal je enorm", begint de goalie in gesprek met FOX Sports.

In de slotfase was het echter Curacao die de overhand pakte en gelijk maakte. "Hoe de wedstrijd dan verloopt, dat zou niemand voorspellen. Gaari maakte echt een geweldige goal in de negentigste minuut. Als die bal van Elson Hooi erin vloog, zou het helemaal mooi zijn. Uiteindelijk baalden we van het resultaat, maar gelukkig zijn we door", vervolgt Room, die op doelsaldo door is. El Salvador verloor met 4-0 van Honduras, waardoor Curacao doorgaat.

"Het is onbeschrijfelijk, niet na te vertellen", vervolgt Room. "Ik heb liever Amerika dan Panama. Dan gaan we zien waar we staan. Ik ben niet bezig met een transfer. Ik focus me op deze wedstrijden. Er is nog niets concreets."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›