PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

Bergwijn heeft 'sleutel' in handen: ''Hij staat open voor Ajax''

( 2 reacties)
Bergwijn heeft 'sleutel' in handen: ''Hij staat open voor Ajax''

Het is een publiek geheim dat Steven Bergwijn openstaat voor een transfer naar Ajax. De aanvaller van PSV staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Amsterdammers en volgens het Eindhovens Dagblad duurt het niet lang meer voor de eerste officiële contacten worden gelegd.

"Steven Bergwijn heeft de sleutel in handen op het moment dat Ajax zich meldt bij PSV. Tot nu toe zwijgt de buitenspeler", schrijft journalist Jules Raijer namens het Eindhovens Dagblad. "Het spreekwoord ‘zwijgen is toestemmen’ gaat deze zomer zeker op voor Steven Bergwijn. De 21-jarige aanvaller van PSV staat in de belangstelling van concurrent Ajax, leest de PSV-directie overal."

De Telegraaf meldde eerder deze week al dat Ajax deze week op de deur klopt in Eindhoven. "Tot gisteren had zich nog niemand namens de Amsterdamse club officieel gemeld. Dat dat op korte termijn gaat gebeuren, zal niemand verrassen. Bergwijn blijft er kalm onder, maar het is onderhand een publiek geheim dat hij wel openstaat voor een transfer naar zijn vorige club", luidt het vervolg.

De bal ligt bij Bergwijn. "Hij heeft op dat moment de sleutel in handen. Bergwijn geldt als een rustige en correcte speler en het is lastig voorstelbaar dat hij per se een transfer wil forceren. Hij heeft echter al kleur bekend door niets te ontkrachten, wat zeker zou zijn gebeurd als hij een overstap zelf onbespreekbaar had gevonden", aldus Raijer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jun 2019 om 09:39
    Het is toch niet tegen te houden maar het zou me wel enorm tegenvallen van Bergwijn. Bovendien zie ik Ajax nou ook weer niet als een enorme stap vooruit. Daarnaast speelt ie volgend jaar gewoon weer inde Nederlandse competitie dan. Ik zou als ik hem was nooit daarvoor kiezen. Maar ja, clubliefde bestaat nauwelijks meer. En waarschijnlijk laat PSV hem, dom als ze zijn, voor een habbekrats vertrekken
  • 26 Jun 2019 om 08:54
    Alsof we dat al niet wisten! Op Snap is te zien dat hij al in A’dam bezig is. Mongool overloper
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›