Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

Gerbrands legt uit: ''Gezond eten kan namelijk ook lekker zijn''

( 0 reacties)
Gerbrands legt uit: ''Gezond eten kan namelijk ook lekker zijn''

Toon Gerbrands is achter de schermen druk bezig met de toekomstplannen van PSV. De algemeen directeur, die na een uitgebreid onderzoek het Strategisch Plan 2030 heeft gepresenteerd, wijst onder andere op de Foodapp.

Door deze 'voedingscoach' van Jumbo weten spelers wat ze op welk moment het beste kunnen eten. "De kennis die wij hier opdoen, gaan we met Jumbo ook beschikbaar maken voor – vergeef me de term – de gewone mens. Gezond eten kan namelijk ook lekker zijn. We gaan dit serieus uitbouwen", vertelt hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. 

"Binnen een paar jaar willen we op De Herdgang samen met St. Anna Zorggroep een Sports Science Centre neerzetten waarin we alle partijen samenbrengen die ons op dit vlak verder kunnen helpen", verklapt hij. "In dit concept draait het vooral om blessurepreventie en prestatieverbetering, maar Philips kan er bijvoorbeeld ook een MRI-scan neerzetten zodat spelers direct gediagnosticeerd kunnen worden."

"Maar er is ook plaats voor voedingsdeskundigen en start ups op technologische vlak. We willen alle technologie en data gebruiken om beter te worden", legt Gerbrands uit. "We zijn nu bezig met een businessplan. En ook deze kennis gaan we beschikbaar maken voor de sporters in de regio. Want ook iemand die twee keer in de week tennist of hardloopt, wil dat graag in goede gezondheid doen. Wij kunnen samen met onze partners daarbij helpen", besluit de bestuurder. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›