Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

Rigo tekent bij en wordt verhuurd: ''Enorm veel potentie''

( 0 reacties)
Rigo tekent bij en wordt verhuurd: ''Enorm veel potentie''

Dante Rigo speelt het komende seizoen op huurbasis bij Sparta, zo bevestigt de club uit Rotterdam via de officiële kanalen. Technisch manager Henk van Stee is vol lof over de middenvelder van PSV, die zijn contract in Eindhoven heeft verlengd tot medio 2022. 

"Dante is een speler met enorm veel potentie, die vorig seizoen zijn eerste Eredivisie-minuten gemaakt heeft bij PSV", legt hij uit op de clubsite. "Het is een speler die technisch heel vaardig is en een verfijnde traptechniek bezit, die toe was aan de volgende stap in zijn ontwikkeling", aldus Van Stee.

"PSV ziet in hem een toekomstige speler voor het eerste elftal, maar wil hem elders ervaring op laten doen op het hoogste niveau", vervolgt hij. "Hij had de keuze uit meerdere clubs, uit zowel Nederland als België, maar wilde graag naar Sparta. We zijn blij dat hij onze selectie komt versterken", besluit de bestuurder. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›