Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

FOTO'S | Thomas traint apart, Malen en Gakpo sluiten later aan

( 0 reacties)
FOTO'S | Thomas traint apart, Malen en Gakpo sluiten later aan

PSV is dinsdagmiddag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar trainer Mark van Bommel heeft zijn selectie nog verre van compleet. Ryan Thomas, die vorig jaar een zware knieblessure opliep, trainde nog apart.

Dat weet Rik Elfrink te melden. De jeugdinternationals Donyell Malen en Cody Gakpo sluiten bovendien 'iets later' aan vanwege hun verblijf bij Jong Oranje. Angeliño is al in Engeland om zijn overgang naar Manchester City af te ronden. Ibrahim Afellay sluit morgen aan.

Derrick Luckassen, Luuk Koopmans en Hidde Jurjus - die vorig seizoen nog waren uitgeleend - stonden vandaag al wel op het veld. Trainer Mark van Bommel heeft bovendien de talenten Teze, Verreth, Piroe en Aboukhlal de kans gegeven om zich te bewijzen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›