Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

Pereiro aangeboden bij Serie A-club, ook interesse uit Engeland

( 0 reacties)
Pereiro aangeboden bij Serie A-club, ook interesse uit Engeland

Gaston Pereiro is door zaakwaarnemer Paco Casal aangeboden bij AC Milan, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Er zijn echter meer kapers op de kust, want ook Watford heeft interesse getoond in de aanvallende middenvelder van PSV. 

Rik Elfrink laat weten dat de Uruguayaan voor 'een goede prijs' mag vertrekken. "De zaakwaarnemer van Pereiro staat niet direct bekend als de meest berekenbare partner en wisselde in het verleden nogal eens van gedachten. Hij liet een voorstel van PSV om het contract van Pereiro te verlengen meerdere malen lopen", legt de verslaggever uit. 

"De komst van Pereiro in 2015 draaide uit op een tamelijk curieus transferspel, waarbij PSV er uiteindelijk toch in slaagde zijn handtekening onder een vijfjarig contract te krijgen. Dat kostte zeven miljoen euro en dat geld wil PSV terugverdienen", aldus Elfrink, die laat weten dat de club uit Eindhoven hoopt op 'een dubbelcijferig aantal miljoenen'. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›