Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

'PSV gaat uitbreiding Philips Stadion opnieuw onderzoeken'

( 0 reacties)
'PSV gaat uitbreiding Philips Stadion opnieuw onderzoeken'

Toon Gerbrands heeft vandaag de plannen van het project 'Visie 2030' gepresenteerd, zo weet Rik Elfrink te melden via Twitter. Na een studie van 18 maanden is geschetst waar de club uit Eindhoven op de (middel-)lange termijn wil staan in het voetballandschap. 

"PSV gaat in het kader van Visie 2030 onder meer opnieuw onderzoeken of uitbreiding van het Philips Stadion in de toekomst mogelijk is. Het stadion blijft tot 2030 sowieso op de huidige plek", laat de verslaggever van het Eindhovens Dagblad weten.

"Uitbreiding tot maximaal 40.000 plekken is een denkrichting", verklapt hij. "Sportief wil PSV de komende jaren bij de top 32 van Europa horen. Dat is belangrijk gezien alle competitie-ontwikkelingen in de toekomst", besluit Elfrink. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›