Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

Van Bommel erg blij: ''Hij brengt een flinke dosis ervaring mee''

( 0 reacties)
Van Bommel erg blij: ''Hij brengt een flinke dosis ervaring mee''

Mark van Bommel is blij met de komst van Ibrahim Afellay. De 33-jarige middenvelder, die afgelopen seizoen al meetrainde met PSV O19 en een contract voor één seizoen tekent, traint vanaf woensdag mee met de eerste selectie. 

“Daar ben ik erg blij mee”, vertelt de oefenmeester op de clubsite. “Ibi heeft als speler bepaalde eigenschappen die iedere trainer graag in zijn selectie heeft. En hij brengt een flinke dosis ervaring mee", aldus Van Bommel, die weet dat Afellay een gebrek aan wedstrijdritme heeft.

Door diverse blessures kwam hij de afgelopen nauwelijks in actie. “Natuurlijk, hij heeft lang niet gespeeld", vervolgt de coach. "Dat weten we en daar houden we rekening mee. We gaan op een verantwoorde manier met hem aan het werk", besluit Van Bommel. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›