Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

PSV legt Afellay vast: ''Logisch dat wij hem deze kans bieden''

( 0 reacties)
PSV legt Afellay vast: ''Logisch dat wij hem deze kans bieden''

Ibrahim Afellay heeft een contract voor één seizoen getekend bij PSV, zo bevestigt de club uit Eindhoven via de officiële kanalen. Technisch manager John de Jong beseft dat de 33-jarige middenvelder in het verleden veel blessures heeft gehad. 

“Ibi heeft een hele zware tijd achter de rug, maar is inmiddels fysiek weer in orde", legt hij uit op de clubsite. "Hij heeft onder begeleiding van één van onze fysio’s maandenlang keihard gewerkt om fit te worden. Bij PSV onder-19 heeft hij vervolgens de groepstraining opgepakt en ook dat ging prima."

"Hij is nu toe aan de volgende stap en dat is trainen en spelen met een A-selectie. Ibi is een van ons en nog steeds een voetballer met veel kwaliteiten", vervolgt De Jong vastberaden. "Het is dus logisch dat wij hem deze kans bieden. We hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken en daarom hebben we ook een optie in het contract opgenomen", besluit de bestuurder. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›