Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Ajax en PSV wekken irritatie: ''Ze hebben de mond er van vol''

( 1 reacties)
Ajax en PSV wekken irritatie: ''Ze hebben de mond er van vol''

Ondanks dat de traditionele top drie en AZ, Vitesse en FC Utrecht een gentleman's agreement hebben dat ze geen jeugdspelers bij elkaar weghalen, komt daar in de praktijk maar bar weinig van terecht. 

FC Twente maakt geen onderdeel uit van deze afspraak, maar is ook vaak de pineut. "FC Utrecht ziet bijna jaarlijks de complete onder 11 groep leeggeroofd worden door de grote clubs", vertelt Evert Bleuming, hoofdscout van FC Twente, in gesprek met TC Tubantia.

Het stoort Bleuming. "Ajax en PSV hebben de mond er van vol dat ze bij de allerkleinsten geen weerstand in de competitie krijgen. Maar wat wil je als je overal de beste spelers op die leeftijd naar je toe haalt?", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jun 2019 om 12:45
    Met andere woorden als Ajax of PSV de goede spelers niet weghalen bij de clubs blijven ze zitten. Erg ongeloofwaardig dit verhaal . Ook aan de buitenlandse clubs gedacht heer Bleuming ?
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›