Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

'Dreun voor PSV: Angeliño keert terug naar Manchester City'

( 2 reacties)
'Dreun voor PSV: Angeliño keert terug naar Manchester City'

PSV raakt Angeliño kwijt aan Manchester City. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de linksback op het punt terug te keren naar Engeland. 

"De Britten hebben bij zijn management en PSV aangegeven hem terug te willen kopen en doen dat om hun eigen selectie op peil te brengen. Voor de 22-jarige Spanjaard ligt een plekje in de A-kern in het verschiet", schrijft clubwatcher Rik Elfrink.

"Tal van clubs hebben belangstelling voor hem, maar op dit moment is het plan dat ‘City’ hem in Manchester houdt. PSV incasseert 12 miljoen euro als de geplande verkoop wordt uitgevoerd", luidt het vervolg.

"Verhalen in Engeland dat het slechts 6 miljoen zou zijn, worden vanuit alle kampen met klem tegengesproken. Een transfer is nog niet honderd procent zeker, omdat Manchester City nog wel groen licht moet geven. Verwacht wordt dat dit snel gaat gebeuren", aldus Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jun 2019 om 09:50
    Echt balen. Hopen dat hij nog een jaartje verhuurd wordt aan PSV.
  • 18 Jun 2019 om 09:12
    Tering meen je niet
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›