Nieuws uit Breda: Brood blijft aan als hoofdtrainer van NAC

0
Nieuws uit Breda: Brood blijft aan als hoofdtrainer van NAC

NAC Breda is er in geslaagd om Ruud Brood te behouden als hoofdtrainer. Supporters hebben in een telefonisch bericht van de club te horen gekregen dat de oefenmeester ook de komende twee jaar aan het roer blijft.

Brood stapte afgelopen seizoen in bij de Bredanaren, nadat Mitchell van der Gaag zijn ontslag indiende bij de club. Hoewel Brood de club niet voor degradatie wist te behoeden, bleek de 56-jarige trainer bij de supporters erg geliefd en blijft hij de komende twee seizoenen verbonden aan NAC. 

Technisch Directeur Tom van den Abbeele is tevreden. "Ruud was vanaf het begin onze eerste keus, vandaar dat we blij zijn dat we tot een akkoord zijn gekomen", legt hij uit op de clubsite. "We hebben een intensieve periode met elkaar achter de rug, waarbij we alles op een rijtje hebben gezet." 

Brood stond tussen 2015 en 2018 onder contract bij PSV. Als assistent-trainer van Phillip Cocu maakte hij in Eindhoven twee kampioenschappen mee. Toen Cocu in de zomer van 2018 vertrok bij PSV, moest ook Brood zijn biezen pakken.

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›