Ihattaren duidelijk: ''Hij wil de duurste speler van PSV ooit worden''

( 0 reacties)
Ihattaren duidelijk: ''Hij wil de duurste speler van PSV ooit worden''

Mohammed Ihattaren maakte dit seizoen zijn definitieve doorbraak door bij PSV. Een speciaal moment voor de hele familie. Zijn twee broers gaven hun baan op voor de carrière van het kleine broertje.

"Dat was een risico, maar we wilden achteraf niet hoeven zeggen: hadden we hem maar geholpen", begint Yassir Ihattaren in gesprek met de Volkskrant. Ihattaren brak vroeg door in Eindhoven en hij was niet realistisch. Althans dat vond Adil Ramzi. "Mo dacht: ik ben zo goed, ik kan het verschil toch wel maken. De weerstand was niet hoog genoeg voor hem. Daardoor was hij niet fit: hij oogde een beetje mollig en na een of twee leuke acties had hij tijd nodig om uit te rusten. Ik wist uit ervaring: als het niveau straks hoger wordt, komt hij in de problemen."

Ramzi wil de vergelijking maken met oud PSV'er Ibrahim Affelay. "Vaak denken talenten met Marokkaanse roots het beter te weten. Mo en Ibi zijn bereid te leren. Van buiten ogen ze als rustige jongens, maar van binnen branden ze van ambitie", vervolgt Ramzi, die lang samenwerkte met Ihattaren.

Broer Yassir pleit voor realisme bij zijn jonge broertje. "We doen het stap voor stap. Mo moet PSV heel dankbaar zijn voor de kansen die hij heeft gekregen. Als hij echt zo goed is, komen de clubs vanzelf wel. Voor nu heeft hij andere doelen voor zichzelf gesteld: hij wil de beste speler van de Eredivisie worden en als duurste speler van PSV worden verkocht", aldus Yassir.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›