VIDEO | Samenvatting: PSV sluit af met zege op Heracles Almelo

0
VIDEO | Samenvatting: PSV sluit af met zege op Heracles Almelo

PSV heeft moeizaam weten te winnen van Heracles Almelo en is daarmee tweede geëindigd in de Eredivisie. Nummer 1 Ajax maakte geen fout en PSV wist slechts met 3-1 te winnen.

PSV begon niet goed aan de wedstrijd, al na 40 seconden lag de bal in het netje van Jeroen Zoet. De Eindhovenaren moesten aan de bak om de competitie alsnog goed af te sluiten. Na ruim een half uur was het een harde voorzet van Jose Angeliño, die via de voet van Jesper Drost binnen viel.

Waar PSV niet goed begon aan de eerste helft, was dat in de tweede helft wel anders. Al in de 48e minuut was het Nick Viergever die binnenschoot uit de kluts. PSV kreeg nog wel enkele kansen, waaronder Luuk de Jong. Maar de harde kopbal kwam recht in het midden en kon gemakkelijk tegen gehouden worden. 

In de slotfase wist PSV de score toch nog uit te bouwen. Donyell Malen scoorde na een snelle uitbraak. Hij schoof de bal rustig langs de Heracles-goalie. Met deze overwinning plaatst PSV zich voor de voorrondes van de Champions League. De ploeg van Mark van Bommel moet drie rondes overleven om de groepsfase te halen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›