''Als je met 65 punten kampioen wordt, heb je het goed gedaan''

( 0 reacties)
''Als je met 65 punten kampioen wordt, heb je het goed gedaan''

PSV heeft dit seizoen slechts drie competitiewedstrijden verloren en de ploeg van trainer Mark van Bommel verzamelde maar liefst tachtig punten in 33 wedstrijden. De oefenmeester baalt echter dat zijn ploeg met lege handen achterblijft. 

"Je kunt er een mooi en lang verhaal van wel twee pagina's van maken, maar we hebben geen prijs", legt hij uit op de website van het Eindhovens Dagblad. "Als je met 65 punten kampioen wordt, heb je het goed gedaan. Zo werkt het ook. Maar als je geen prijs hebt gehaald, heb je het niet goed gedaan. Het gaat erom dat je op het eind van je carrière kunt zeggen dat je prijzen hebt gewonnen", beseft Van Bommel.

Hij hoopt dat er na dit seizoen geen leegloopt volgt. "Wij willen zowat iedereen graag binnenboord houden en een zo goed mogelijk elftal hebben staan. De jongens zijn volgens mij allemaal dik tevreden over de manier hoe we voetballen en met elkaar omgaan. Er is een goede wisselwerking, waarbij we elkaar de waarheid kunnen zeggen en ook direct kunnen zijn en dat van elkaar accepteren", aldus Van Bommel. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›