''PSV gaat ervoor liggen alsof ze Fort Knox moeten bewaken''

0
''PSV gaat ervoor liggen alsof ze Fort Knox moeten bewaken''

Steven Bergwijn staat hoog op het verlanglijstje van Ajax en Kees Kwakman is benieuwd hoe het af gaat lopen. De voormalig profvoetballer snapt wel dat de club uit Amsterdam in de zoektocht naar versterkingen uitgekomen is bij de aanvaller van PSV. 

"Het is wel vaker gezegd dat Ajax dit moet doen en nu lijkt het te gebeuren", sprak hij voor de camera van FOX Sports. "Ik snap wel dat ze voor die positie aan de flanken versterking zoeken. Ziyech zal wel weggaan en ze hebben daar niet zo veel keuze", aldus Kwakman. 

Ook Hans Kraay junior voelt dat er iets speelt. "Ze schrijven dat niet zomaar in De Telegraaf", reageert hij. "Ze hebben ook de zaakwaarnemer van Bergwijn, Fulco van Kooperen, gesproken. En bij PSV reageren ze niet zo snel, hebben ze geen lange tenen", constateert Kraay junior. 

"Maar vandaag (gisteren, red.) was het binnen tien minuten: nee", blikt hij terug. "Die gaan ervoor liggen alsof ze Fort Knox moeten bewaken. Het is een beetje Bayern München policy. Alles wat net goed is en net onder je staat, haal je weg", besluit Kraay jr. over de strategie van Ajax. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›