Kritiek op De Jong: ''PSV verzwakt zijn onderhandelingspositie''

( 2 reacties)
Kritiek op De Jong: ''PSV verzwakt zijn onderhandelingspositie''

Steven Bergwijn staat in de belangstelling van Ajax, maar PSV heeft al laten weten dat een transfer van de aanvaller naar de directe concurrent 'onbespreekbaar' is. Henk Spaan is kritisch over het optrden van technisch directeur John de Jong. 

"Ik zag een tweet met een uitspraak van John de Jong, technisch directeur van PSV", schrijft hij in Het Parool. "'Wij verkopen Steven Bergwijn NIET aan Ajax. Niet voor 30 miljoen, niet voor 40, niet voor 50, 60, 70 miljoen of nog meer. Het antwoord blijft: NEE.' Het gebruik van de hoofdletters is significant. PSV stelt zich loeihard op, tot vreugde van de achterban", constateert Spaan.

"Nu ben ik de technisch directeur van Inter Milaan en iemand leest me dit bericht voor. (Inter is naast Ajax de meest serieuze kandidaat in de markt voor Bergwijn.) Ik glimlach om de emotionele liquidatie van een bieder door de verkopende partij", legt hij uit. "In plaats van de prijs op te drijven door een paar keer van Amsterdam naar Milaan te wijzen en weer terug, verzwakt PSV zijn onderhandelingspositie. Mijn eerste bod namens Inter bedraagt 21 miljoen", besluit Spaan. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 May 2019 om 14:54
    Henkie moet z’n pleures bek houden! Tering hoer ajaxcied
  • 15 May 2019 om 14:08
    En natuurlijk, daar hebben we ook onze oude seniele demente Henkie Spaan. Ik denk al waar blijft ie. Na Valentijn en al zijn Telegraaf vriendjes komt huilie henkie zich ook met PSV bemoeien. Dat ze zich alleen met hun eigen jodenclubje bezig houden. Man oh man. Redactie, laten we stoppen met oude blinde Ajacieden als spaan en zwart op deze app citeren aub!
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›