'Wijnaldum-scenario aanstaande: Berghuis opvolger Bergwijn bij PSV'

( 2 reacties)
'Wijnaldum-scenario aanstaande: Berghuis opvolger Bergwijn bij PSV'

Steven Berghuis kan zomaar de opvolger van Steven Bergwijn bij PSV worden, mocht de 21-jarige vleugelaanvaller deze zomer daadwerkelijk naar Ajax vertrekken. Dat meldt De Telegraaf.

"Feyenoord volgt met argusogen de ontwikkelingen op transfergebied bij Ajax en PSV. In het verleden heeft juist de clubleiding in Eindhoven niet geschroomd de beste spelers weg te halen uit Rotterdam", schrijft de ochtendkrant.

Zo haalde PSV in 2011 Georginio Wijnaldum weg bij Feyenoord. "PSV betaalde slechts vijf miljoen euro voor de middenvelder en verkocht hem vier seizoenen later voor 17 miljoen euro aan Newcastle United", luidt het vervolg.

"Als Ajax erin slaagt voor veel geld Steven Bergwijn los te weken bij PSV, zal Mark van Bommel als trainer ook weer de markt op gaan. Een van de beste vleugelspelers van Nederland is Steven Berghuis (27), die bij Feyenoord nog een contract heeft tot 2021", aldus De Telegraaf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 May 2019 om 10:17
    Fuck Berghuis!!! Hij kan totaaaallllll niet voetballen!
  • 15 May 2019 om 09:46
    Dat roddelblad weet van gekkigheid niet meer wat ze nu weer moeten verzinnen om te stoken. Alsof PSV zit te wachten op een labiele speler met motivatieproblemen en een arrogante uitstraling, en alsof Berghuis zit te wachten op PSV.
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›