Geloof bij ADO Den Haag: ''Ik denk dat PSV bang is''

4
Geloof bij ADO Den Haag: ''Ik denk dat PSV bang is''

PSV neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De Eindhovenaren moeten winnen om in het spoor te blijven van koploper Ajax.

ADO Den Haag speelde zich de afgelopen weken veilig met goede resultaten tegen onder meer FC Utrecht (5-0) en AZ (2-3). Het vertrouwen is dan ook groot in de Hofstad. Zanger John West, groot fan van ADO Den Haag, vindt het echter lastig te voorspellen hoe zijn club het gaat doen bij PSV.

"Moeilijk te zeggen. Ik denk dat PSV bang is", zegt West in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Zij staan het hele jaar bovenaan, maar kunnen nu de titel verliezen. ADO is veilig en kan vrijuit spelen. 1-1 zou mooi zijn, toch?"

West is onder de indruk van Nasser El Khayati. "Hij viel de eerste seizoenshelft op en Sheraldo Becker de tweede. Toch kies ik voor Lex Immers. Die staat er altijd. Een soort pitbull die de trainer overal kan neerzetten, desnoods achterin." 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Apr 2019 om 00:00
  De verdediging van ADO is geblesseerd of geschorst. PSV moet dus alle druk op de verdediging leggen. Dus aanvallend spelen met creatieve middenvelders. Dus Pereiro, Guti en Ihataren maar ik ben bang voor een Rosario, Hendrix en Sadilek... deze week is de kans om wat doelpunten in te lopen! Volle bak vooruit dus!
 • 19 Apr 2019 om 21:56
  • Quote van 19 Apr 2019 om 20:58
   Ja en met Guti en Pereiro scoren we er 7. Inval van Guti, weet je nog en die geweldige assist
  Je weet het toch. Guti kreeg een kans en maakte een fout en was voor MvB afgeschreven. Andere mogen blunders maken maar blijven lekker staan. Tja, tis echt triest.
 • 19 Apr 2019 om 20:58
  Ja en met Guti en Pereiro scoren we er 7. Inval van Guti, weet je nog en die geweldige assist
 • 19 Apr 2019 om 18:54
  Nou John west, 1-1 wordt het zeker niet. Met het waarschijnlijke middenveld Hendrikx, Rosario en Sadilek houden we het zeker dicht achterin. :-)
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›