BREAKING | KNVB verplaatst speelronde 33: PSV - Heracles in mei

1
BREAKING | KNVB verplaatst speelronde 33: PSV - Heracles in mei

De KNVB komt Ajax tegemoet voor het drukke speelschema vanwege plaatsing voor de halve finales van de Champions League. De complete 33ste speelronde is verplaatst naar 15 mei en de aanvang is om 19:30 uur. 

Dat betekent dat PSV het seizoen eindigt met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Speelronde 34 blijft wél 'gewoon' op 12 mei staan. "Er blijkt dat er aan het eind van het seizoen geen ruimte meer is om eenvoudig met eredivisiewedstrijden uit te kunnen wijken naar alternatieve data", zegt directeur betaald voetbal Eric Gudde op de officiële website van de KNVB.

"Na wekenlang alle mogelijke oplossingen te hebben verkend, zijn de overgebleven scenario's vandaag voorgelegd aan de clubs. Dit omdat alle clubs aan de basis stonden van het competitieprogramma en nu ook allemaal te maken krijgen met speeldata die hoe dan ook veranderen."

Dit zijn nu de wedstrijden in de laatste speelronde van de eredivisie: De Graafschap - Ajax, PSV - Heracles Almelo, Fortuna Sittard- Feyenoord, FC Utrecht - SC Heerenveen, Excelsior - AZ, NAC Breda - PEC Zwolle, VVV-Venlo - Vitesse, ADO Den Haag - Vitesse en FC Emmen - FC Groningen.

Foto: Orange Pictures

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Apr 2019 om 18:15
    Lekker KNVB-eikels! Dat is dus weer een doordeweekse dag en kan ik niet gaan kijken vanwege mijn werk. Laat je gelijk door heel Amsterdam in de reet naaien zeg. Man man man wat een ergernis
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›