Rutten en Anderlecht per direct uit elkaar: ''Wederzijds respect''

( 0 reacties)
Rutten en Anderlecht per direct uit elkaar: ''Wederzijds respect''

Fred Rutten is niet langer trainer van RSC Anderlecht. De voormalig PSV-trainer, die in het verleden tevens werkzaam was bij Vitesse, Feyenoord en FC Twente, heeft na overleg met de directie besloten om de samenwerking stop te zetten.

Rutten was pas sinds januari hoofdtrainer bij de Belgische topclub. In play-off 1 kende Anderlecht een dramatische start met drie nederlagen. Daardoor is de titel allang uit zicht en is ook Europees voetbal in het gedrang. Rutten wilde volgend seizoen sowieso niet meer aan het roer staan bij Anderlecht en daarom is in overleg besloten om per direct afscheid te nemen.

"De directie apprecieert het werk dat Fred heeft geleverd in moeilijke omstandigheden", zegt technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite. "Zijn fair play-houding ten opzichte van RSC Anderlecht laat ons toe het sportieve project van volgend seizoen in optimale omstandigheden voor te bereiden. We gaan in de beste verstandhouding en met wederzijds respect uit elkaar. We wensen Fred veel succes in zijn verdere carrière."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›