'PSV hoopt op De Jong en accepteert alleen enorm hoog bedrag'

( 1 reacties)
'PSV hoopt op De Jong en accepteert alleen enorm hoog bedrag'

Als het aan PSV ligt, speelt Luuk de Jong ook volgend seizoen nog in het Philips Stadion. Of er moet een abominabel hoog bedrag op tafel komen, dat de Eindhovenaren simpel weg niet kunnen weigeren.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. "De 28-jarige spits speelt een handvol jaren bij PSV en is in Eindhoven niet meer weg te denken uit de basis. De ploeg zou een acuut probleem hebben als hij met zijn scorend vermogen en leiderschap wegvalt. Zijn technische beperkingen zijn bij PSV geen issue: De Jong wordt gekoesterd en niet voor niks benaderde Mark van Bommel hem vorig jaar direct na het aanvaarden van de trainerspost in Eindhoven", schrijft clubwatcher Rik Elfrink.

De 28-jarige spits is bezig aan het beste jaar uit zijn loopbaan en maakte dit seizoen al 26 goals in de Eredivisie. "Voor PSV moet er in dat geval een flink bedrag op tafel komen, alvorens de club over een vertrek wil nadenken. Luuk de Jong is ook komend seizoen meer dan welkom in het Philips Stadion", vervolgt hij. 

De Jong heeft bij PSV nog een contract tot medio 2021. "PSV ziet het absoluut zitten dat De Jong kan uitgroeien tot een clubicoon in de moderne tijd. De titel van 'mister PSV' is natuurlijk maar voor één iemand weggelegd. In de huidige voetballerij hoeft Willy van der Kuijlen daar met zijn 308 eredivisiegoals voor PSV nooit meer afstand van te doen", aldus Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Apr 2019 om 13:13
    Niks ten nadele van Luuk maar PSV is wel beperkt met een spits die technisch zo beperkt is. Daarnaast wat moet je dan met Romero, Lammers en Piroe?
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›