Vraagtekens bij PSV-strafschop: ''Ik vind dat hij me opzoekt''

( 1 reacties)
Vraagtekens bij PSV-strafschop: ''Ik vind dat hij me opzoekt''

De strafschop die PSV kreeg tegen De Graafschap, was 'een beetje gezocht'. Dat meent Fabian Serrarens, die de strafschop met een overtreding op Hirving Lozano veroorzaakte. 

"Ik vind dat hij me opzoekt, want ik kan op dat moment niets meer doen", geeft Serrarens aan in gesprek met Voetbal International. "Ik probeer nog m'n been terug te trekken. Je kunt een strafschop geven, maar het is wel een beetje gezocht."

Delano Burgzorg maakte de 0-1 in Eindhoven. Tegenover VTBL: "Het ging snel, ik zag het niet goed en ga het zo even terugkijken. Het is balen. Ik heb het zelf niet gezien, maar de meeste mensen vinden dat Lozano het been van Serrarens opzoekt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Apr 2019 om 22:44
    Elke strafschop van Lozano ligt tegenwoordig dankzij de Amsterdamse media onder een vergrootglas en nooit is het terecht en altijd ‘zoekt ie het op’. Kan de media eens stoppen met deze onzin. Maak je lieverd druk over de 19 strafschoppen van Ajax dit seizoen. Ook gisteren weer een belachelijke strafschop net als tegen PSV maar daar hoor je niemand over. Bewust de KNVB en scheidsrechters beïnvloeden. Laf!
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›