Van Bommel gaat niet in op vragen over Gutiérrez en Pereiro

( 2 reacties)
Van Bommel gaat niet in op vragen over Gutiérrez en Pereiro

Mark van Bommel werd zondagmiddag na afloop van PSV - De Graafschap (2-1) door Daniel Reyes ondervraagd over de keuzes die de oefenmeester maakte met zijn opstelling. Ook tegen laagvlieger De Graafschap koos de oefenmeester namelijk voor twee defensieve middenvelders. 

Er was opnieuw geen plek voor Erick Gutiérrez, die op 3 februari voor het laatst in actie kwam. Destijds kreeg hij tien minuten als invaller tegen Fortuna Sittard. Naast Gutiérrez moest ook Gastón Pereiro vanaf de bank toekijken hoe PSV worstelde met de Superboeren

"We starten met de spelers waarvan wij denken dat ze de meeste kans hebben om het duel te winnen", was het enige dat Van Bommel kwijt wilde. "Hij wilde niet ingaan op specifieke vragen over Pereiro en Gutiérrez", schrijft Reyes, die voor het Spaans-Mexicaanse Marca alle PSV-duels volgt. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Apr 2019 om 22:40
    Zeer zwak van van Bommel. Elke week hetzelfde verhaaltje en elke week een zwak PSV. Hij maakt zichzelf belachelijk.
  • 14 Apr 2019 om 21:17
    Nee tuurlijk niet, zou ik ook niet doen! Alles zo weggegeven aan die kut amsterdammers. Deze 2 spelers zijn zo ongelooflijk ervaren en hij laat ze op de bank zitten, waarom zet je ze niet terug bij jong PSV?
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›