Angeliño: ''Je hebt drie punten, wat is dan het probleem?''

( 1 reacties)
Angeliño: ''Je hebt drie punten, wat is dan het probleem?''

Ajax verloor zondagmiddag in Alkmaar met 1-0 van AZ en daardoor heeft PSV nu weer een voorsprong van vijf punten. De club uit Eindhoven won zelf uiterst moeizaam op bezoek bij VVV-Venlo, maar volgens Angeliño maakt dat weinig uit. 

"Voor een team als PSV maakt het niet uit hoe je wint.", reageert hij voor de camera van FOX Sports. "Je hebt drie punten, wat is dan het probleem? We staan bovenaan en vijf punten los. Laat ze maar praten, wij hebben de drie punten", blikt Angeliño terug. 

Volgens de vleugelverdediger is het bovendien een kwaliteit van PSV om in de slotfase te scoren. "Ik geloof dat we tien punten hebben gewonnen in de laatste minuten", legt hij uit. "Dat bewijst dat we niet opgeven en blijven werken", besluit Angeliño. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Mar 2019 om 13:18
    Dat is wel zo! Maar de 31ste kun je niet zo spelen. Je moet snel in de eerste helft knallen en 2-0 of 3-0 maken. Dit hebben we eerder in de thuis wedstrijd gedaan en nu alleen speel je uit. Ik ben niet bang voor ajax, maar wel de KNVB, dat zij in het voordeel fluiten voor die hoeren om de competitie spannend te houden. Zet ‘m op en voor MvB: Stel Pereiro op. Is wel leuk die jonkies maar dit is een grote wedstrijd. Als we stabiel staan betreft uitslag, dan ze laten invallen
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›