VIDEO | Samenvatting: Lozano bezorgt PSV zege bij VVV-Venlo

PSV heeft zondagmiddag op bezoek bij VVV-Venlo in extremis nieuw puntverlies voorkomen. In Venlo boekten de Eindhovenaren een nipte 1-0 zege.

In de eerste helft kregen zowel PSV als VVV-Venlo goede kansen op de openingstreffer. Doelmannen Lars Unnerstall en Jeroen Zoet voorkwamen echter dat er doelpunten vielen. PSV-aanvaller Steven Bergwijn was een aantal keren dichtbij, maar was slordig in de afwerking.

Na rust had PSV meer moeite tot kansen te komen en moest de club uit Eindhoven hebben van spaarzame momenten voor het doel van VVV. In de 86e minuut zorgde Lozano er dan toch voor dat PSV er in Venlo met de overwinning vandoor gaat.

De Mexicaan schoot knap raak na een schitterende solo-actie. In de laatste minuten kwam de overwinning van PSV nog wel in gevaar. Een redding op de lijn van Denzel Dumfries in de 88e minuut  bleek dan ook noodzakelijk om de zege van de Eindhovenaren veilig te stellen.