MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

KNVB maakt arbiter voor duel tussen VVV-Venlo en PSV bekend

( 0 reacties)
KNVB maakt arbiter voor duel tussen VVV-Venlo en PSV bekend

De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld om de wedstrijd tussen VVV-Venlo en PSV in goede banen te leiden. Het duel wordt zondagmiddag om 12.15 uur gespeeld.

Manschot wordt in De Koel bijgestaan door assistent-scheidsrechters Rens Bluemink en Richard Polman. De KNVB heeft Richard Martens aangewezen als vierde official. Allard Lindhout zal als videoscheidsrechter fungeren. Hij krijgt in Zeist assistentie van Adriaan Inia.

Met VVV-Venlo treft PSV de huidige nummer tien van de Eredivisie. De Limburgers hebben 32 punten uit 25 wedstrijden. PSV is de koploper van Nederland. De ploeg van trainer Mark van Bommel heeft vijf punten meer dan Ajax, dat wel één duel minder heeft gespeeld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!