''Slaat PSV door? Nee, ze hebben het grootste gelijk van de wereld''

( 2 reacties)
''Slaat PSV door? Nee, ze hebben het grootste gelijk van de wereld''

Er is veel commotie ontstaan rond het verplaatsen van de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle. Het duel stond gepland op zaterdag 2 maart, maar is vanwege de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid door de KNVB verplaatst naar woensdag 13 maart.

PEC Zwolle en PSV, de concurrent van Ajax in de titelstrijd, spreken van competitievervalsing. "Slaan Ajax, PSV en PEC Zwolle door of duiken ze bij Feyenoord onterecht even weg? Nee, ze hebben allemaal het grootste gelijk van de wereld", schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf. "Al hun argumenten snijden hout en vallen nauwelijks te betwisten. Terwijl ze de kwalijke rol van de voetbalbond terecht hekelen."

"Natuurlijk verander je de spelregels niet tussentijds en helemaal niet in een two-horse-titelrace", vervolgt Driessen. "Natuurlijk dient het belang van Ajax in Europa het belang van het totale Nederlandse voetbal. Natuurlijk wordt PEC Zwolle sportief gemangeld."

Feyenoord heeft zich daarentegen afzijdig gehouden. "Natuurlijk moet Feyenoord geen scherprechter willen spelen in een welles-nietes-spelletje tussen PSV en Ajax, waarbij ze in Rotterdam niets te winnen hebben", meent Driessen. "Alles wat partijen betogen is valide, maar allemaal redeneren ze volledig vanuit het eigen perspectief en staat het eigenbelang voorop."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Feb 2019 om 14:11
  • Quote van 22 Feb 2019 om 14:39
   Tja ... de hele KNVB zitten allemaal snijbonen met een ajax hart! Ze trekken die kut hoeren uit a’dam in alles voor
  Waar maken wij ons druk om laten we aub ophouden met dit kinderlijk gedrag. We maken ons echt belachelijk.
 • 22 Feb 2019 om 14:39
  Tja ... de hele KNVB zitten allemaal snijbonen met een ajax hart! Ze trekken die kut hoeren uit a’dam in alles voor