''Als ze Ajax willen helpen, verplaats dan de bekerwedstrijd''

( 1 reacties)
''Als ze Ajax willen helpen, verplaats dan de bekerwedstrijd''

Gisteren werd bekend dat de KNVB het duel tussen Ajax en PEC Zwolle verplaatst heeft. PEC-voorzitter Adriaan Visser en PSV-directeur Toon Gerbrands waren niet te spreken over de verplaatsing. Zij zijn van mening dat het beter was geweest om de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax een andere datum te geven.

Zowel PSV als PEC Zwolle waren absoluut niet te spreken over het besluit. "Wat een onzinnig competitievervalsend KNVB-besluit", schrijft PEC-voorzitter Adriaan Visser via Twitter. "Als ze Ajax willen helpen verplaats dan de bekerwedstrijd op 27 februari tegen Feyenoord. Dan kan de competitie normaal doorgang vinden!"

Gerbrands reageert ook via Twitter. "Een bekerwedstrijd verplaatsen had minder ellende opgeleverd voor de competitie. PSV is voorstander om Europees spelende teams te helpen in het competitieschema. Kwaadheid richt zich op de KNVB (Bluyssen) die alle gemaakte afspraken eenzijdig, zonder overleg, heeft veranderd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Feb 2019 om 12:20
    Zo is het! Al die Amsterdamse media met hun stemmingmakerij dat andere clubs Ajax tegenwerken. Onzin. Gewoon afspraken nakomen en communiceren. Dat is waar het om gaat! Wie is er nou een Calimero?!