Jeugd PSV dankzij fans recordbedrag rijker via Vriendenloterij

( 0 reacties)
Jeugd PSV dankzij fans recordbedrag rijker via Vriendenloterij

De jeugdopleiding van PSV is door de steun van de supporters via de Vriendenloterij een recordbedrag van € 470.509,- rijker. Daarmee is de steun vanuit de loterij dit jaar ruim 71.000 euro meer dan vorig jaar.

Dat meldt PSV via de officiële kanalen dinsdag. Deelnemers van de Vriendenloterij kunnen zelf kiezen voor welk goed doel ze willen meespelen. PSV is één van die goede doelen. De helft van het bedrag van een lot gaat rechtstreeks naar het gekozen goede doel.

Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn zijn voorbeelden van spelers die de jeugdopleiding bij PSV doorliepen en nu onderdeel zijn van de eerste selectie. "Zij en alle andere talenten binnen onze jeugdopleiding profiteren van de mogelijkheden die meespelende supporters en de VriendenLoterij hen aanreikt", reageert Hoofd Jeugdopleiding bij PSV Ernest Faber.

"Door de inleg van de deelnemers die PSV steunen, krijgen de talenten van PSV niet alleen een professionele voetbalopleiding, maar ook een goede studiebegeleiding. Via deze weg wil ik namens PSV dan ook alle supporters die voor de club meespelen enorm bedanken", aldus Faber.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›