Guti gaat Guardado vervangen: ''Zij worden natuurlijk ouder''

( 0 reacties)
Guti gaat Guardado vervangen: ''Zij worden natuurlijk ouder''

PSV haalde met Erick Gutiérrez een boogde topspeler in huis. De boezemvriend van sterspeler Hirving Lozano is in zijn thuisland nog niet zo populair als Chucky, maar de Mexicanen houden hem goed in de gaten.

Daniël Reyes is journalist voor het Mexicaanse Claro Sports. Hij volgt de Mexicanen bij PSV op de voet. De verwachtingen in Mexico rondom Guti zijn volgens hem hoog gespannen. "We hebben op dit moment goede middenvelders; Andres Guardado, Héctor Herrera, maar zij worden natuurlijk ouder", stelt Reyes in de PSV Supporter. "De verwachting is dat in de toekomst Guti de plaats van Guardado zal overnemen."

"Ze (de Mexicanen, red.) vinden dat hij het goed doet bij PSV, al heeft hij nog niet zoveel gespeeld", gaat de journalist verder. "Ze hebben gezien dat hij al veel heeft gescoord en de media en supporters zien dat als een goed teken. Ze zijn blij dat Guti voor PSV heeft gekozen. Momenteel is PSV heel populair in Mexico."

"Het begon natuurlijk met Carlos Salcido, daarna met 'Maza' Rodriquez, Andrés Guardado, Héctor Moreno, Chucky en nu volgt Guti. Ik kan bijvoorbeeld elke wedstrijd van PSV live zien op ESPN. Ze hebben het dus goed gedaan en zo'n Mexicaanse avond zoals laatst tegen Excelsior draagt daar alleen maar aan bij", aldus de Mexicaan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›