Swart: ''Die scheidsrechter moeten ze echt een hele grote bril verkopen''

( 1 reacties)
Swart: ''Die scheidsrechter moeten ze echt een hele grote bril verkopen''

Wekelijks vat Ajax-icoon Sjaak Swart de week samen. Ajax verloor dit weekend, terwijl PSV op het laatste moment gelijkspeelde tegen FC Utrecht. Natuurlijk kan een tirade van Swart dan ook niet ontbreken.

''Ten eerste wil ik PSV bedanken dat ze Ajax nog in leven hebben gehouden'', begint Swart bij zijn programma 'Alles op Swart'. ''PSV speelde ook niet goed en komen dan nog gelukkig weg op het laatst. Ik blijf zeggen 'Als dit geen penalty is, dan moeten ze die scheidsrechter echt een hele grote bril verkopen. Dan ziet die misschien dat het echt een penalty is.''

''Als je uitglijdt en je haalt iemand onderuit dan is het een penalty'', vervolgt Swart zijn tirade. ''Die truc ken ik inmiddels wel. Daar hebben ze echt geluk mee gehad want anders liep Ajax de drie punten weer in die ze verloren hadden. Boekeltje is een eigenwijs mannetje en hij heeft al diverse wedstrijden zo gefloten. Ik weet hoe ze zijn. Ze doen hun eigen regels en daar moet echt verandering in komen.''

''De scheidsrechter had echt totaal ongelijk nu. Het was zelfs nog een tweede penalty, maar goed.. een is genoeg. Dat was daarna met de keeper (Zoet red.). Dat was ook gewoon een penalty. Hij gooit hem door de lucht heen en ik heb voor minder penalty's gezien. Wat dat betreft heeft PSV geluk gehad, maar Ajax moet ook blij zijn met PSV. Dat ze de punten zo hebben weggeven'', besluit Swart. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2019 om 23:01
    OMG wat is dat toch met die halve zool?! Hij heeft 2 penalty’s geIen voor Utrecht zelfs haha. Elke week denk je dat het niet gekker kan met die mongool en elke week verrast hij ons weer met nog meer onzin.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›