Klaiber baalt van gelijkspel: ''Klote, ook al is het PSV''

2
Klaiber baalt van gelijkspel: ''Klote, ook al is het PSV''

FC Utrecht-verdediger Sean Klaiber baalde na afloop van FC Utrecht-PSV flink van de uitslag. Zijn ploeg gaf een 2-0 voorsprong in de tweede helft weg, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. 

"Zij hadden het lastig met ons", belikte Klaiber terug bij Voetbalzone. "Wij bouwden een muur op en zij kwamen daar niet doorheen. We waren enorm effectief. In de tweede helft gingen zij meer drukken en waren wij ook enorm slordig. Misschien roep je het dan wel over jezelf af."

Utrecht leek in de tweede helft wat angstiger en speelde meer en meer achteruit. "Daar word je ook een beetje toe gedwongen", verklaart de verdediger. "Ook door de manier waarop wij speelden omdat we wat terugzakten. Maar zij creëerden niet heel veel kansen, dus dat was wel goed van ons, alleen dan is er weer één schot en dan gaat hij er gelijk weer in en dat is enorm zonde."

Volgens Klaiber had er meer in gezeten, en dus baalt hij. "Ik ben heel kritisch. Ik vind het enorm klote, ook al is het tegen PSV natuurlijk. Maar ik denk dat we gewoon positief moeten blijven en moeten gaan werken naar De Graafschap volgende week."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2019 om 20:05
    1 schot en dan zit ie er meteen in?! Utrecht 3 kansen en 2x raak haha. Wie had er nou mazzel. PSV had kansen zet in de 2e helft. Meer dan Utrecht in de hele wedstrijd en die 2e goal was een cadeautje. Ondertussen zie en hoor ik elke journalist, trainer en analist vooral leuteren over de niet gegeven strafschop aan Utrecht. De druiven zijn zuur voor al deze Ajax adepten.
  • 11 Feb 2019 om 19:10
    Deze gast kan bter Taiboksen
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›