Rosario niet bezig met Ajax: ''Nog zoveel wedstrijden te spelen''

( 0 reacties)
Rosario niet bezig met Ajax: ''Nog zoveel wedstrijden te spelen''

PSV kon na het verlies van concurrent Ajax verder uitlopen. Dat lukte, maar niet met het aantal punten dat ze hadden gehoopt. De Eindhovenaren speelden met 2-2 gelijk bij FC Utrecht.

"Ik denk dat je gewoon tevreden moet zijn dat je toch een punt haalt hier", concludeerde middenvelder Pablo Rosario na afloop van het duel bij Veronica Inside. "Het was slordig van onze kant. Zij waren niet gevaarlijk, maar ze staan toch 2-0 voor. Dan moet je het proberen om te draaien na rust en dat is gelukt, dus dat geeft een goed gevoel."

Hij keek de dag ervoor niet naar de wedstrijd van concurrent Ajax, dat dure punten verspeelde bij Heracles Almelo. "Nee, wij weten wat wij moeten doen om te proberen onze wedstrijden te winnen. Ja, het is inderdaad zo dat we een punt uitlopen op Ajax, maar het is belangrijker dat wij hier niet verliezen. Ik praat niet over het kampioenschap. Ik neem dat woord niet in de mond omdat ik weet dat er nog zoveel wedstrijden te spelen zijn", aldus Rosario. 

De jonge middenvelder spreekt vol lof over zijn teamgenoot Mohammed Ihattaren, die inviel tegen Utrecht. "Hij is een groot talent", vindt Rosario. "Een hele goede jongen in de omgang en hij leert snel en wil ook graag leren. Mooi om te zien dat hij zich kan meten met de grote jongens. Hij doet gewoon zijn ding en dan zie je dat hij met zijn talent wat extra's kan brengen. De wissels bij ons zijn kwalitatief niet minder dan de jongens die in de basis staan en je merkt ook als jongens erin komen dat ze gelijk van meerwaarde zijn in het elftal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›