MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

Bergwijn reageert op blessure: ''Nog nooit zoveel pijn gevoeld''

( 0 reacties)
Bergwijn reageert op blessure: ''Nog nooit zoveel pijn gevoeld''

PSV wist, na een teleurstellende eerste helft, een 2-0 achterstand toch nog om te buigen naar een 2-2 gelijkspel. Steven Bergwijn, die door een blessure lang onzeker was voor het duel in Utrecht, baalde, maar was wel blij met zijn terugkeer.

"De eerste helft was gewoon echt niet goed van ons", concludeerde hij na afloop bij FOX Sports. "Utrecht maakte het gewoon heel klein en we kwamen er eigenlijk gewoon niet doorheen. We hadden van te voren gezegd: het gaat een vechtwedstrijd worden. De tweede helft sta je gewoon op en haal je er toch nog een punt uit."

Nog geen week geleden leek het einde seizoen voor Bergwijn, toen hij met een, voor het oog ernstige, blessure uitviel tegen Fortuna Sittard. Het bleek mee te vallen en dus stond hij vandaag 'gewoon' aan de aftrap van het duel tegen Utrecht. "Het gaat goed", zegt de aanvaller. "Ik heb twee scans gehad, maar daar is niets uitgekomen. Ik weet niet wat het was, ik schrok. Mijn kuit werd gewoon ineens een grote bal. Ik heb nog nooit zoveel pijn gevoeld. Gelukkig gaat het goed." 

Tijdens de wedstrijd zondag had hij geen last meer van de beknelde zenuw in zijn kuit, en daar was hij heel blij om. De 21-jarige beseft zich goed dat zijn blessure veel erger had kunnen zijn. "Ja zeker. Dat gaat dan natuurlijk wel door je heen. Maar gelukkig sta ik hier gewoon vandaag met negentig minuten in de benen", aldus Bergwijn. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!