'Rare' blessure Bergwijn: ''Ik moet vragen welke dokter hij heeft''

( 1 reacties)
'Rare' blessure Bergwijn: ''Ik moet vragen welke dokter hij heeft''

Lang was het de vraag of Steven Bergwijn en Hirving Lozano inzetbaar zouden zijn tegen FC Utrecht. De twee sterkhouders waren nog herstellende van een blessure, maar stonden zondag toch aan de aftrap van het duel in de Galgenwaard. 

Jimmy-Floyd Hasselbaink vond het opvallend dat vooral Steven Bergwijn 'gewoon' weer speelde. "Ik ben blij dat hij weer voetbalt en ik ben blij dat hij geen grote blessure heeft", begon hij zondagavond aan tafel bij VTBL. "Ik vind Bergwijn een heel goede voetballer, maar ik vind het raar dat hij weggedragen wordt op zo'n stretcher en drie dagen later weer op het trainingsveld staat. Ik moet aan hem vragen welke dokter hij heeft."

De 21-jarige aanvaller viel vorige week tijdens het thuisduel met Fortuna Sittard, ogenschijnlijk ernstig, geblesseerd uit. Even werd gevreesd dat hij dit seizoen niet meer in actie zou komen, maar het kwetsuur bleek mee te vallen.

"In Engeland zou hij slechte publiciteit krijgen", vervolgt Hasselbaink. "Ik zeg niet dat hij niet heel veel pijn heeft, maar drie dagen later is het over en kan hij weer trainen... Kijk, ik ben blij voor hem, want je wilt zulke spelers zien op het veld. Daarnaast is hij een belangrijke speler voor het Nederlands elftal. Dus ik ben hartstikke blij, maar het is wel heel raar." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2019 om 10:53
    Afrikaanse wonderdokter
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›