Van de Kerkhof: ''Weer zitten kijken naar een zwalkend PSV''

( 0 reacties)
Van de Kerkhof: ''Weer zitten kijken naar een zwalkend PSV''

PSV hield aan een pittig duel met FC Utrecht zondagmiddag nog een punt over (2-2). Volgens de teleurgestelde PSV-coryfeeën Willy en René van de Kerkhof moet de ploeg van trainer Mark van Bommel, gezien de slechte eerste helft, blij zijn met die uitslag.

"We hebben weer zitten kijken naar een zwalkend PSV", stelt René van de Kerkhof bij Omroep Brabant. "De eerste helft waren ze gewoon slecht. Er zat geen bezieling in. Met het gelijkspel zijn we één punt uitgelopen op Ajax. Je kan dus zeggen: we hebben één punt verdiend. Maar aan de andere kant: we hebben ook twee punten verloren. En zaterdag wacht Heerenveen. PSV zwalkt, dus ja, dat wordt dan toch weer een probleem."

Zijn broer Willy is het met hem eens, maar zag gelukkig een betere tweede helft van de Eindhovenaren. "In de tweede helft herstelden ze zich, en hadden we een uitmuntende Luuk de Jong", zegt hij. "Maar ik ben wel teleurgesteld in het gelijkspel."

De Jong scoorde tweemaal tegen de Domstedelingen, en ging daarmee uitgerekend René van de Kerkhof voorbij op de lijst van beste topscorers aller tijden bij PSV. "Ik kreeg er al sms'jes over", lacht Van de Kerkhof. "Ik ben van de derde plaats gestoten. Maar met alle liefde en plezier hoor. Ik hoop dat hij nog veel scoort en opschuift naar de tweede plaats."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›