'Parel van Twente' schittert bij PSV: ''Zie veel kansen hier''

( 0 reacties)
'Parel van Twente' schittert bij PSV: ''Zie veel kansen hier''

Andrew Mendonca was een absoluut toptalent bij FC Twente. De jonge middenvelder werd echter door PSV weggeplukt en heeft inmiddels al gedebuteerd voor PSV. Nu wil hij meer.

"Het was mooi, met een hele andere sfeer dan in de jeugd", blikt Mendonca in gesprek met Omroep Gelderland terug op zijn profdebuut op 13 januari. "Meer toeschouwers, vuurwerk, echt mooi om mee te maken. Ik kan linkshalf en rechtshalf spelen. Ik zie veel kansen hier", aldus de ontwikkelende multifunctionele speler, die in Eindhoven traint onder Ruud van Nistelrooy.

"Ik leer veel van hem", geeft het talent aan. "Zo'n carrière als hij, dat wil iedereen wel graag meemaken. Ik heb al in Oranje onder 15, 16, 17 en 18 meegemaakt. Ik heb ook al het EK onder 17 mee mogen maken, dat smaakt naar meer."

PSV nam hem op jonge leeftijd over van FC Twente, desondanks mist hij de regio wel en gaat hij regelmatig terug. "Daar werd ik de parel van Twente genoemd. Ik ga graag nog terug naar Lochem als ik een weekend vrij ben. Maar mijn vrienden uit Lochem komen hier ook vaak kijken en dan blijven ze bij mij slapen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›