Jonge PSV-debutant blij: ''Als je maar wat kunt betekenen voor het team''

( 0 reacties)
Jonge PSV-debutant blij: ''Als je maar wat kunt betekenen voor het team''

Mohammed Ihattaren mocht zaterdagavond eindelijk zijn debuut maken voor PSV in het betaald voetbal. Eigenlijk mocht hij dat al tegen FC Emmen en FC Dordrecht, maar door de uitslag in Emmen enerzijds en de afgelaste wedstrijd van Jong PSV anderzijds werd zijn geduld op de proef gesteld. 

"Ik ben heel erg blij", vertelt de zestienjarige Ihattaren tegenover PSV TV. "Dit is een moment dat je nooit vergeet, prachtig. Het was kort, maar mooi meegenomen. Debuut is een debuut, dus dat maakt niet uit. Als je maar wat kunt betekenen voor het team."

Van Bommel bracht het talent in de zevende minuut van de extra speeltijd in de ploeg. Ihattaren raakte de bal in de resterende speeltijd niet één keer aan. "Dat niet, maar ik heb wel één bal geblokt en een aanval eruit gehaald."

"Ik ga dit vieren met mijn familie. Ik heb één shirt voor mezelf gehouden, één shirt gaat naar mijn ouders. Zij hebben altijd voor me klaargestaan, ook in moeilijke tijden, dus krijgen zij er ook eentje. Die van mij krijgt thuis een prachtige plek, ik denk in de woonkamer boven de tv. Nummer 52, dat blijft altijd speciaal." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›