5 redenen om een Eastpak tas naar school te dragen

( 0 reacties)
5 redenen om een Eastpak tas naar school te dragen

Boeken, laptop, notitieblok, waterfles, portemonnee, sleutels, lunch. Dat is nog maar misschien de helft van wat er meegenomen wordt naar school of de universiteit. Een Eastpak tas biedt alle ruimte en comfort. Maar er zijn meer redenen om voor deze schooltas te kiezen. Daarvoor maken we eerst even een uitstapje. 

Namelijk naar het Amerikaanse leger en designer Jean Paul Gaultier. Wat die met elkaar te maken hebben? Beide werelden lijken mijlenver uit elkaar te liggen. Bij die eerste denk je mogelijk aan een harde wereld van stoere kerels in legergroen, bij de tweede aan een wereld vol creativiteit, kleur en een joie de vivre Franse uitstraling. Toch hebben beide werelden meer gemeen dan je denkt. Ze komen bij elkaar in het tassenmerk Eastpak. 

Rugzakken voor het leger

Eastpak kent haar oorsprong in de jaren vijftig met het creëren van duffels en rugzakken voor het Amerikaanse leger. Het laat zich raden dat juist daarom de tassen supersterk en van een hoge kwaliteit zijn. Maar het oog wil ook wat en een van de samenwerkingen op het gebied van design is die met ontwerper Jean Paul Gaultier. Samen met hem zijn er verrassende ontwerpen ontstaan, maar altijd met de authentieke Eastpak-uitstraling. 

Voor wie dagelijks naar school fietst

Wie dagelijks een Easpaktas draagt weet zich hiermee verzekerd van een tas met een hedendaagse uitstraling en een stevige basis als het om de kwaliteit gaat. Zo’n Eastpaktas is een tas die je qua functionaliteit en uitstraling  altijd en overal kunt dragen, maar met name tot zijn recht komt voor wie dagelijks naar school fietst of van het openbaar vervoer gebruik maakt. Dan kun je gewoonweg niet zonder een stevige goeie tas. Eentje die tegen een stootje kan, waar je veel bagage in kwijt kan, en die vooral lekker draagt. Een Eastpakschooltas staat er om bekend al deze kwaliteiten te hebben. 

Drie Eastpak Moss uitvoeringen 

Een bijzondere schooltas, naast de bekende Eastpak rugzak, is de Eastpak The One Craft Moss in een krachtige kleur groen. Daarmee kom je dichtbij de oorsprong van het merk. Het is een crossbodytas die makkelijk draagt, zeker als je dagelijks met het openbaar vervoer reist van en naar school of kantoor. De tas is er ook in een rugzak uitvoering en een heuptas.

Uit de Japanse cultuur

Een ander voorbeeld is de Eastpak Back To Work tas. Deze Eastpak grijs is niet alleen geweldig om dagelijks te dragen, maar heeft ook een stevig vak voor een 14 inch laptop. Het design is bijzonder door de stitch stippen, afkomstig uit de Japanse cultuur. En laten we eerlijk zijn, een Eastpak met een laptopvak is natuurlijk even geschikt voor hij of zij die naar kantoor gaat of gaat studeren aan de universiteit. 

We zetten de vijf uitgelichte Eastpak kwaliteiten nog even voor je op een rij: 

- Hedendaagse uitstraling
- Kwaliteit met een stevige basis
- Makkelijk te dragen
- Tassenlijn in meerdere uitvoeringen (rugzak, crossbodytas, heuptas)
- Vormgegeven in samenwerking met professionele designers van wereldfaam
- Internationale uitstraling

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›