Advies voor Robben: ''Ik vind hem niet een echte PSV-speler''

( 4 reacties)
Advies voor Robben: ''Ik vind hem niet een echte PSV-speler''

Arjen Robben zelf is nog hard aan het nadenken over de vervolging van zijn carrière, maar de kans dat hij dat bij PSV zal gaan doen, is als we Valentijn Driessen moeten geloven erg klein.

"Dat zou wel een heel goede zaak zijn als Robben nog voor één jaar die rol kan vervullen", zegt de Chef Voetbal bij zijn werkgever De Telegraaf. "Maar ik vind Robben niet een echte PSV-speler. En ik denk het Eindhovense publiek Robben ook geen echte PSV'er."

"Hij koketteert altijd met FC Groningen. Daar wil hij ooit naar terug. Waarschijnlijk niet als speler, maar misschien als directeur", gaat Driessen verder. "Kwalitatief zou Robben natuurlijk makkelijk mee kunnen in de Eredivisie. Dat hebben we bij Van Persie gezien. Maar ik denk dat Robben gaat voor een grotere uitdaging."

Wat die uitdaging zou kunnen zijn, is ook voor Driessen zelf nog een vraag. "Hij wil niet naar de zandbak en hij wil ook niet naar Australië of Amerika. Al heeft hij Amerika niet helemaal uitgesloten. Een scenario zoals Ronaldo met Juventus, dat toch op het hoogste niveau blijft meedoen. Ik denk dat hij daar op hoopt", aldus de journalist. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Jan 2019 om 21:17
  Hij is zeker meer een ajax speler??
 • 16 Jan 2019 om 20:47
  Advies voor Telegraaf: "Ik vind hem niet een echte journalist", en daaraan wil ik speciaal voor Valentijn nog toevoegen: "Ik vind het geen echte krant"...
 • 16 Jan 2019 om 18:46
  • Quote van 16 Jan 2019 om 18:17
   Tuurlijk vindt hij Robben niks voor PSV, lamme Ajax-lul hahaha. Als de dood dat Ajax dan volgend jaar weer niks wint zeker.
  Inderdaad. Valentijn (die naam alleen al ;-) begint na oude Sjaak de 2e blinde Ajacied te worden die helemaal gek van afgunst zich alleen nog anti PSV uit. Telegraaf, als je objectief wilt blijven gooi hem er snel uit. In de oorlog ging je ook al de mist in met foute journalistiek, niet opnieuw toch? PSV rules, al de hele eeuw, en dat blijft lekker zo.
 • 16 Jan 2019 om 18:17
  Tuurlijk vindt hij Robben niks voor PSV, lamme Ajax-lul hahaha. Als de dood dat Ajax dan volgend jaar weer niks wint zeker.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›