PSV sluit trainingskamp goed af met 'vooral mentale' wedstrijd

( 0 reacties)
PSV sluit trainingskamp goed af met 'vooral mentale' wedstrijd

PSV heeft het trainingskamp in Qatar goed afgesloten. De intensieve week werd vrijdag beloond met een 2-1 overwinning op de Belgische kampioen Club Brugge. PSV is klaar voor de hervatting van de competitie.

"Het was vooral een mentale wedstrijd", stelt verslaggever Marco Timmer van Voetbal International. "Kun je jezelf opladen na zo'n week nog te doen? Dat is ze gelukt. De wedstrijd op zich was niet heel leuk en spannend. Erg gebeurde niet zo veel en ik denk dat ze wel gelijkwaardig waren. Uiteindelijk winnen ze met 2-1, dus ze sluiten af met winst."

Volgens Timmer had talent Guti het zwaar tijdens het trainingskamp afgelopen week. "Hij gaf zelf ook al aan in een interview dat het voetbal in Nederland wat sneller gaat dan in Mexico en hij speelde in Mexico eigenlijk ook liever een linie naar achter. Dan kan hij het spel verdelen", aldus de PSV-watcher.

Morgen reist de selectie terug naar Nederland. Volgende week zondag staat het eerste Eredivisieduel op de planning. Dan is in Drenthe FC Emmen de tegenstander. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›