Gerbrands over experimenten UEFA: ''Ik verwacht daar nog heel wat van''

( 0 reacties)
Gerbrands over experimenten UEFA: ''Ik verwacht daar nog heel wat van''

Algemeen directeur Toon Gerbrands kijkt terug op een geslaagd trainingskamp van PSV in Qatar. Het was voor het eerst dat de Eindhovenaren zich daar vestigden voor een kamp, maar wellicht niet voor het laatst.

"Als je hier terechtkomt, dan weet je dat de faciliteiten ongelofelijk top zijn", zegt Gerbrands tegen VTBL. "Vanuit de velden, vanuit de voorzieningen, de hotels. Alles wat iemand in de topsport kan wensen is hier aanwezig. Hij (Mark van Bommel, red.) had hier ervaringen met Bayern München opgedaan, dus vanuit daar konden we makkelijk schakelen. Voor mij een heel geslaagd trainingskamp en daar gaat het om in de sport."

In een 'nieuw' land als Qatar zijn ze veel bezig met de laatste high tech snufjes toe te passen in onder andere de stadions. Ook PSV doet daarin aardig mee. De lichtshows bij de wedstrijden in het Philips-stadion zijn daar een voorbeeld van.

"De UEFA stelt allemaal eisen aan de Champions League. Als je ziet welke clubs al zo'n lichtshow hebben, verwacht ik dat het over een tijdje een eis wordt om zo'n lichtshow aan te schaffen", zegt Gerbrands. "De UEFA is aan het experimenteren en ik verwacht daar nog wel heel wat van. Het entertainmentgehalte gaat rondom grote wedstrijden ook toenemen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›