Simons op bezoek bij PSV: ''Mark legt er ook stevig de pees op''

( 0 reacties)
Simons op bezoek bij PSV: ''Mark legt er ook stevig de pees op''

Het trainingskamp van PSV stond in het teken van veel kleine reünies. Zo kwam ook voormalig aanvoerder Timmy Simons langs. Hij is betrokken bij de technische staf van Club Brugge, dat vrijdag een oefenduel speelt tegen de Eindhovenaren.

"Het is leuk om oude bekenden weer terug te zien", zegt Simons tegenover de camera van PSV TV. "André Ooijer, Mart van de Heuvel, John de Jong, noem maar op. Echt heel leuk. Je komt elkaar in de lobby tegen of hier op het veld. Dat is een mooi weerzien, want je ziet die jongens heel weinig. Maar als je ze ziet is het toch wel heel erg leuk."

Ook al vertrok hij al acht jaar geleden bij de club, hij volgt PSV nog altijd. "Ze doen het goed moet ik zeggen. Mark (Van Bommel, red.) legt er ook stevig de pees op heb ik ook op het trainingskamp al gezien", lacht hij. "Hij was als speler al vrij veeleisend voor zichzelf en voor zijn team en dat trekt hij wel door als trainer denk ik."

Simons zelf stopte pas vorig jaar na zijn veertigste verjaardag als profvoetballer bij Club Brugge. Nu heeft hij bij diezelfde club een adviserende rol in de technische staf, maar dat is niet wat hij altijd wil blijven doen. Ook het trainerschap ziet hij wel zitten. "Daar horen ook de nodige diploma's en cursussen bij", weet de Belg. "Daar ga ik wel mee proberen te starten en dan is het doel toch wel om ergens assistent of hoofdtrainer te worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›