''Als er iets met hem gebeurt zal Van Bommel het anders moeten gaan oplossen''

( 0 reacties)
''Als er iets met hem gebeurt zal Van Bommel het anders moeten gaan oplossen''

De selectie van PSV-trainer Mark van Bommel is bezig aan de laatste dagen van het trainingskamp in Doha, de hoofdstad van Qatar. Vandaag vond de laatste training plaats en morgen speelt de ploeg nog een oefenwedstrijd tegen Club Brugge.

Volgens PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International is het trainingskamp een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft geweest. Bij de club is het wat transfers betreft relatief rustig. Alleen Nicolas Isimat-Mirin vertrok en ook middenvelder Bart Ramselaar zou nog naar een andere club kunnen gaan. 

Timmer denkt dat de selectie bij een vertrek van Ramselaar wel nog breed genoeg is. "Dan hebben ze altijd nog Dante Rigo, Gaston Pereiro en Mauro (Júnior, red.) die kunnen gaan spelen op het middenveld", zegt hij tegen zijn werkgever. "Het middenveld zal waarschijnlijk bestaan uit Rosario, Hendrix en daarvoor Gutiérrez, die een plekje heeft veroverd. Ik denk als er voorin iets gebeurt, met Luuk de Jong, dat PSV dan wel een probleem heeft. Romero, die is nog niet zover. Heeft ook niet de kwaliteit direct om de ervaren Luuk de Jong te kunnen vervangen in de spits."

"Dan zal, als er iets met Luuk de Jong gebeurt, Van Bommel het anders moeten oplossen", stelt de verslaggever. "En dan kan hoor. Want hij heeft natuurlijk Donyell Malen nog. Dan moet je denken aan een voorhoede met Lozano, Bergwijn en dan Malen. Dan krijg je wel een iets ander spel, want Luuk de Jong is natuurlijk wel een soort 'kapstok-spits' waar je het spel aan kan ophangen en dat is bij Malen niet zo."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›