Rosario vol lof over team: ''Daardoor heel makkelijk om mee te gaan''

( 0 reacties)
Rosario vol lof over team: ''Daardoor heel makkelijk om mee te gaan''

Middenvelder Pablo Rosario bereidt zich met PSV in Qatar voor op de tweede seizoenshelft. Het niveau is hoog voor een jonge speler als Rosario, maar volgens de 22-jarige is het door het team om hem heen goed bij te houden.

"Ik moest er sowieso snel staan", zegt hij zelf over zijn ontwikkeling bij VTBL. "Als je als jonge jongen de kans krijgt om te spelen in al de voorrondes van de Champions League, dan weet je dat je iets met je mindset moet doen en dat je er eigenlijk gelijk moet staan omdat het hele belangrijke wedstrijden zijn."

"Maar zoals ik al vaker heb gezegd, hoe dit team met elkaar omgaat buiten het veld en in het veld, dan is het voor mij en voor jonge jongens die er dan inkomen gewoon heel makkelijk om met dit niveau mee te gaan. En dat zie je op dit trainingskamp weer", stelt hij. Als jonge speler zelf, neemt Rosario spelers die voor het eerst met de A-selectie mee op het trainingskamp zijn een beetje mee op sleeptouw.

"Ik heb dat altijd wel gehad, om de jonge jongens om me heen mee te nemen en een goed gevoel proberen te creëren zodat ze gewoon ontspannen kunnen trainen en gewoon kunnen laten zien wat ze waard zijn", weet de middenvelder. "Ik denk dat ik dat automatisch doe. Ik denk niet dat ik er mee bezig ben. De jonge jongens doen het gewoon heel goed en voor ons is het gewoon een kleine moeite om ze daarin mee te nemen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›