''Of het op die ene wedstrijd in Amsterdam aankomt? Het zou wat zijn''

( 0 reacties)
''Of het op die ene wedstrijd in Amsterdam aankomt? Het zou wat zijn''

Met de start van de tweede competitiehelft in zicht, bereidt koploper PSV zich tijdens het trainingskamp in Qatar voor op het binnenhalen van de landstitel. Met concurrent Ajax op maar twee punten achterstand, belooft het een spannende titelstrijd te worden.

"Het is een andere titelstrijd dan normaal, want dit is niet normaal", stelt PSV-aanvoerder Luuk de Jong in gesprek met Voetbal International. "We hebben zestien wedstrijden gewonnen en we hebben nog steeds slechts twee punten voorsprong. Als je zoveel wint, verwacht je misschien toch wat verder voor te staan. Ajax heeft ook nog eens precies hetzelfde doelsaldo."

"Aan de andere kant kon je verwachten dat deze twee teams er in de Eredivisie bovenuit zouden steken", gaat de 28-jarige spits verder. "Ajax is ook heel sterk, die zie ik ook niet heel veel punten verspelen. Of het op die ene wedstrijd in Amsterdam aankomt? Dat weet ik niet, het zou wat zijn als dat echt zo is. Er zullen, denk ik, echt nog wel punten verspeeld gaan worden, dat zie je in iedere competitie. Eén ding is zeker: het zal deze keer, denk ik, wél heel spannend worden…"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›