''Hier wordt voor PSV een basis gelegd om de titel binnen te halen''

( 0 reacties)
''Hier wordt voor PSV een basis gelegd om de titel binnen te halen''

PSV bereidt zich onder optimale omstandigheden voor op de tweede seizoenshelft, waarin de titel binnengehaald moet worden. De selectie van trainer Mark van Bommel is in het zonnige Doha, Qatar, op trainingskamp.

"De spelers zijn fit", merkt PSV-watcher Marco Timmer op bij Voetbal International. "Mark van Bommel heeft de neiging om lang te trainen. De trainingssessies zijn heel intensief, duren soms twee uur en langer. Er is kennelijk een hele goede arbeid-rust verhouding. De spelers van PSV zijn hartstikke fit. Dat hebben ze laten zien in de eerste helft van het seizoen, waarbij Van Bommel eigenlijk steeds met een vaste formatie speelde. Hij hoefde nauwelijks te wisselen."

"De omstandigheden zijn goed", gaat Timmer verder over het trainingskamp in de Verenigde Emiraten. "De trainingssessies zijn lang en zwaar, hier wordt een basis gelegd om de titel binnen te halen. Voor PSV is het hier goed toeven en Van Bommel zal hier niks laten liggen en heel detaillistisch te werk gaan, zoals we hem kennen, om zijn ploeg optimaal te prepareren voor die tweede seizoenshelft."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›