''We willen beter gaan voetballen, want er zit nog veel verbetering in deze groep''

( 1 reacties)
''We willen beter gaan voetballen, want er zit nog veel verbetering in deze groep''

PSV leed in de gehele eerste seizoenshelft slechts één maal puntenverlies. Dit was op bezoek bij Feyenoord, waar er verloren werd. Desalniettemin vindt Nick Viergever dat het allemaal echt nog wel beter kan bij de ploeg uit Eindhoven.

De ploeg van trainer Mark van Bommel is op dit moment op trainingskamp in Qatar en staat daar de camera van de club te woord: ''We willen beter gaan voetballen, want er zit nog veel verbetering in deze groep. Dit trainingskamp is een mooi moment om dat op te pakken."

De verdediger vervolgt: "We moeten de goede dingen er uit halen, maar ook zeker de mindere dingen die afgelopen halfjaar hebben plaatsgevonden. Daar gaan we mee aan de slag, want we zijn hongerig. Het einddoel is om kampioen te worden en we staan er goed op. We hebben goed gedraaid en dat moeten we nu doorzetten tegen Emmen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Jan 2019 om 16:01
    Helemaal gelijk! Realistisch blijven. We staan alleen maar 2 punten voor die kontelikkers uit a’dam!! Er staan nog moeilijke wedstrijden voor de deur die we niet makkelijk kunnen winnen. We moeten als kampioenen spelen en vooral tegen ajax in Maart!
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›