Van Bommel waarschuwt: ''Ze presteren bovenmaats, dat is knap''

( 0 reacties)
Van Bommel waarschuwt: ''Ze presteren bovenmaats, dat is knap''

PSV-coach Mark van Bommel kan zaterdagavond beschikken over een bijna complete selectie. Ook Daniël Schwaab, die afgelopen week wegens privéomstandigheden afwezig was, reist zaterdag mee naar Almelo voor het duel met Heracles. 

Dat meldt PSV op de officiële website. "Iedereen is fit. Daniel is weer vol in training en is er tegen Heracles weer bij", zei Van Bommel vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het Eredivisie-duel. Alleen de langdurig geblesseerde Ryan Thomas is er vanzelfsprekend niet bij. 

In speelronde zestien neemt de koploper het op tegen de huidige nummer vijf van de ranglijst. "Heracles speelt goed thuis, ze scoren veel. Volgens mij hebben ze alleen van Feyenoord verloren thuis, dus we zijn gewaarschuwd", aldus de oefenmeester van de regerend landskampioen. "Ze presteren bovenmaats, dat is knap. Als je naar de begroting kijkt en je legt de spelers naast die van andere clubs, dan verwacht je niet dat Heracles op die plek staat."

Dat Heracles zo succesvol is zou volgens hem kunnen liggen aan het feit dat ze op kunstgras spelen. De club heeft pas één wedstrijd op eigen veld verloren dit seizoen. "Ik weet niet hoe zij trainen, maar ik weet wel hoe ze ongeveer spelen. Dat kan natuurlijk iedere wedstrijd veranderen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›